Honda civic type R

2018 Honda civic type r fiyat ve özellikleri


   Yenilenmiş kasayla karşımızdaki yerini    almaya hazırlanan 2018 model Honda Civic Type-R özel tasarım anlayışıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Tasarımsal ve performans olarak iddiasını bütün rakiplerine belli etmiş bu da biraz korku salmasına vesile olacaktır.


Bu araç daha önceki Honda Civic Type-R modeline göre performans açısından ve dış kısım detayları açısından da geliştirilmiş özelliklere sahiptir. Kısa bir örnek verecek olursak motor olarak 9 beygirlik bir artış olarak 315 beygire ulaşmıştır. Zaten bu da diğer özeliklerde değişim olduğunun önünde gelecektir.


2018 Model Honda Civic Type R Donanımları

   Donanım özellikleri de açıklanan araçta 20 inç jant, 7 inç olan multimedya ekranı, navigasyon sistemi, LED özellikli ön ve sis farları, elektrikli park freni, çift bölgeli otomatik klima, geri görüş kamerası, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, yokuş kalkış desteği, lastik basınç sensörü, 11 hoparlör bulunan ses sistemi gibi birçok özellik aracımızda kendine yer bulmuş diyebiliriz.


2018 Model Honda Civic Type-R Teknik Özellikler

   Aracımızda 6 ileri manuel şanzıman kullanılmıştır. Boyutsal düzey olarak da 1434 mm yüksekliğe, 4557 mm uzunluğa, 1877 mm genişliğe sahiptir.

Performans verisi olarak 0 -100 km 5, 7 saniyede maksimum hız limiti de 272 km/ s olduğunu söyleyelim.

2, 0 LT 320 ps 315 bg 400 nm tork güç üreten turbo benzinli etkili ve güçlü motor yapısına mevcuttur.

Bagaj alanı konusunda ise 420 LT hacim gibi bir rakam söz konusudur.


2018 Model Honda Civic Type-R Fiyatı

   Şıklık klasmanında yarışacak görsel tasarıma sahip aracımızın fiyatı da açıklandı. Performans verileri de bir hayli etkili olan araç 280.000 TL’den satışa sunulacaktır. Fazla zaman kaybetmeden yetkili satıcılarında araca sahip olmak için yerinizi alabilirsiniz.

Özellikleri ve yapısı bakımından spor arabalar içerisinde önemli bir yere sahip olan bu aracı daha yakından görmek için en yakın Honda bayisine uğrayabilirsiniz.


Yorumlar